Locatie & bereikbaarheid


De hoeve

't Capellehof, waar 't Ferm zijn intrek zal nemen, ligt naast de kerk in Rollegem-Kapelle te Ledegem. Momenteel verzorgen wij er onze dieren (schaap, kippen, konijnen), werken we er in de tuin en in het houtatelier.

Plannen renovatie

De hoeve dient volledig gerestaureerd te worden. De plannen werden getekend door architectenbureau Aiko architecten. We voorzien er eind 2021 volledig onze intrek te kunnen nemen. Via deze link kan je zien hoe de werken reeds gevorderd zijn en welke de plannen zijn in 2021.

Oud gemeentehuis

Omdat de restauratie enige tijd in beslag neemt, werken wij met 't Ferm in het oude gemeentehuis. Het oude gemeentehuis ligt recht tegenover de hoeve. Hier doen we activiteiten als koken, bakken, gelei maken, crea,...

Wij organiseren een vervoerdienst voor zorgvragers die niet over de mogelijkheid beschikken om zelfstandig naar 't Ferm te komen. We halen zorgvragers op die in een straal van 11 km rond de hoeve wonen.

't Ferm is bereikbaar via het openbaar vervoer

De lijnbus 62 Roeselare - Kortrijk

De belbus 69 Ledegem

't Ferm is gelegen in het Sint-Jansplein 10 te Rollegem-Kapelle.

In afwachting van de renovatie starten we in het oud gemeentehuis. Het oud gemeentehuis is gelegen in de Schoolstraat 17 te Rollegem-Kapelle.